ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαιρινό αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, στην Πατωμένη –  Άλλαξε η ημερομηνία

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για 28 Ιουλίου 2018 Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, που γίνεται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών και άλλους φορείς, αναβάλλεται για την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, λόγω του εθνικού πένθους, στο οποίο βρίσκεται όλη η χώρα, από τις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής (όπως και η απόφαση της Περιφέρειας και του Δήμου Τεμπών).

Το Αντάμωμα θα γίνει στην Καλλιπεύκη και συγκεκριμένα στο χώρο αναψυχής «Πατωμένη», με ώρα έναρξης την 7η απογευματινή. Φέτος, θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που το αντάμωμα γίνεται στον υπέροχο χώρο της Πατωμένης.

Περιλαμβάνει: εκθέσεις, χορευτικά συγκροτήματα, εξαμελή δημοτική και λαϊκή ορχήστρα – Γιάννης Ζιάκος και Λένα Ζέττα – και πλούσια λαχειοφόρο.

Αναλυτικό  πρόγραμμα, θα ανακοινωθεί αργότερα.

Για λόγους ασφαλείας αλλά και για την καλύτερη πρόσβαση όλων στο χώρο αναψυχής της Πατωμένης, δεν θα επιτρέπονται τα αυτοκίνητα, αυτά θα σταθμεύσουν στο δρόμο προς τον Πλάτανο και στο Τρίγωνο της Καραβίδας.

Θα υπάρχει ψησταριά από επαγγελματίες, φαγητό και ποτά καθώς και τραπέζια – καθίσματα για όλους.

Γενική είσοδος, 2,5 ευρώ (με ένα λαχνό), που θα διεκδικήσει ένα ποδήλατο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις