ΛΑΡΙΣΑ

Η  Ένωση Γυναικών Λάρισας για τις φονικές πυρκαγιές

Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ),  εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις πύρινες φλόγες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Συμπαραστέκεται στους τραυματίες και στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Η αυτοθυσία και η ανιδιοτέλεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανδρών και γυναικών, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και όσων εθελοντικά συνέβαλαν στην πυρόσβεση και στη διάσωση των εγκλωβισμένων ανθρώπων, δεν μπορεί να κρύψει τις δραματικές ελλείψεις στην αντιπυρική προστασία και στη δασοπυρόσβεση.

Ζητάμε να ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση για τη στήριξη των πληγέντων, ιδιαίτερα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη σίτιση, τη στέγαση, τις πρώτες ανάγκες των εκατοντάδων οικογενειών που έχουν πληγεί.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης, καλούμε τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: ξηρά τροφή, νερά, ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, σερβιέτες, μωρομάντηλα, ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 8 – 14,   2ος ΟΡΟΦΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 26/7

18.30 – 20.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/7

10.00 – 12. 00 ΠΡΩΙ & 18.30 – 20.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις