ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΟ: Ενίσχυση 50.000 ευρώ στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Τη χορήγηση ενίσχυσης ύψους 50.000 ευρώ, στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα, θα εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής φιλικού αγώνα στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League, με συμμετοχή επίλεκτων παικτών από όλες τις ομάδες της Super League και της Football League, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στις πληγείσες οικογένειες.

«Η χώρα και η κοινωνία έχουν συγκλονιστεί από αυτή την τραγωδία, η Ε.Π.Ο. και το ποδόσφαιρο δεν μπορούν να μείνουν απαθείς. Κάνω έκκληση στη Super League, τη Football League και τις ΕΠΣ να συμβάλουν στην υποστήριξη των πληγέντων με συλλογή χρημάτων και υλικού.

Είμαστε αλληλέγγυοι, σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα των ανθρώπων αυτών. Εισηγούμαι η Ομοσπονδία να συνεισφέρει στη συνολική προσπάθεια στήριξής τους με ένα ποσό που θα καταβληθεί άμεσα σε όποιον φορέα οριστεί από το Κράτος» ανέφερε στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις