ΛΑΡΙΣΑ

Αγοραστός: «Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του υπουργείου Υποδομών στην ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων»

«Απαράδεκτο και αδιανόητο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός το γεγονός ότι δεν προχωρά η μελέτη του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων με υπαιτιότητα του υπουργείου Υποδομών. Ο κ. Αγοραστός έκανε έκκληση προς το υπουργείου προκειμένου να επισκεφτούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα επιτρέψει την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Αναλυτικότερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισε τα εξής:

«Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο. Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μελέτη που αφορά το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων την οποία εκπονεί το υπουργείο Υποδομών και η αρμόδια διεύθυνση. Δέχομαι καθημερινά οχλήσεις από τους απλούς πολίτες με μοναδικό ερώτημα «τι θα γίνει με το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων».

Είναι ευθύνη του υπουργείου και της κυβέρνησης, καθώς εδώ και δέκα και πλέον χρόνια η μελέτη αυτή βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργείου.

Το θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο. Παρ’ όλες τις επισκέψεις μου και τις οχλήσεις μου προς την πολιτική ηγεσία η μελέτη αυτή δεν προχωρά. Κάνω έκκληση προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη και θέλω να γνωρίζεται ότι όταν εγκριθεί η μελέτη εμείς είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση για να υλοποιήσουμε το έργο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις