ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα αρραβωνιάστηκε την κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα

Ο Ντιέγκο πρόσφερε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στη Ρόσιο Ολίβα, που έκλεισε τα 28 της χρόνια – Δάκρυα συγκίνησης και σαμπάνιες

Το… ταλαιπώρησε αρκετά το κορίτσι, αλλά ως… θεός της μπάλας δικαιολογείται. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πρόσφερε -επιτέλους- το δαχτυλίδι του γάμου στην κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα, ως δώρο για τα γενέθλιά της!

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο -κατά πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το… επόμενο βήμα με τη νεαρή σύντροφό του, η οποία έκλεισε τα 28 της χρόνια!

Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε με το δαχτυλίδι… ανά χείρας στο πάρτι γενεθλίων και της έκανε πρόταση μπροστά σε 45 καλεσμένους. Η Ρόσιο Ολίβα, φανερά συγκινημένη, απάντησε αμέσως ναι και το ζευγάρι άνοιξε μία σαμπάνια, προκειμένου να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, η μητέρα της Ολίβα, Μόνικα και η κόρη του Ντιέγκο, Γιάνα ξέσπασαν σε κλάματα.

«Είμαι συγκινημένη διότι αυτά είναι τα τελευταία μου γενέθλια ως ελεύθερη γυναίκα και μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας. Η ευχή μου είναι να είμαστε ευτυχισμένοι για πάντα με τον Ντιέγκο, να ζήσουν για πάντα η μητέρα και η γιαγιά μου και όλοι να έχουν υγεία», τόνισε η μελλοντική νυφούλα.

Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις