Most ViewedΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα στο πλευρό των πυρόπληκτων – Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν δήμος και φορείς

Ο Δήμος Λαρισαίων, σε συντονισμό με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου μετά τα γεγονότα που εξελίσσονται από τις πυρκαγιές στην Αττική, καλεί τους φορείς και τους πολίτες της Λάρισας να συνδράμουν άμεσα στην συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης

  • γάλα εβαπορέ,
  • εμφιαλωμένο νερό,
  • τρόφιμα μακράς διαρκείας,
  • χυμούς,
  • κρουασάν,
  • μπισκότα,
  • φρυγανιές,
  • κονσέρβες

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική ώστε να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές και ζητούν τη βοήθειά μας.

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Μανωλάκη 9-11, από σήμερα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 24, 25 και 26 Ιουλίου και ώρες 9:00πμ έως 20:00

Πληροφορίες:

  • στο Κέντρο Κοινότητας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής τηλ. επικοινωνίας 2410680250 κ. Νημά Βάσια,
  • στο Συμβουλευτικό Σταθμό τηλ.2410680243 & 6970236181 (24ωρη γραμμή υποστήριξης) κ. Δαλακώνη Κερασία
  • στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τηλ. 2410255876 κ. Παπαδόντας Γεώργιος

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.Λάρισας ‘’ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ’’ και η ΕΛΜΕ Λάρισας  προχωρούν σε συλλογή τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική.

Η λίστα των αναγκών είναι κονσέρβες κρεάτων, ψαρικών, χυμών ντομάτας για ζυμαρικά, δημητριακά, μπισκότα, φρυγανιές, ελαιόλαδο, λάδι για τηγάνισμα, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, καθαριστικά σπιτιού, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες και παιδικές τροφές.

Η παράδοση θα γίνεται από αύριο Τρίτη 25/7 μέχρι και την Παρασκευή 27/7 και από ώρες 6- 9 μ.μ στα Γραφεία των Συλλόγων Εκπαιδευτικών ,  πεζόδρομος Λαπιθών 6, Λάρισα.(Πλησίον Ωδείου Λάρισας).

Η ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντίστοιχη πρωτοβουλία ανέλαβε και η νομαρχιακή επιτροπή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Πατρίδα μας βιώνει μία ανείπωτη εθνική τραγωδία η οποία έχει συγκλονίσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Ως ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να πράξουμε το αυτονόητο, να συμβάλλουμε άμεσα και αποτελεσματικά, στα πλαίσια της έστω ελάχιστης ανακούφισης των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε κάθε μέλος, φίλο αλλά και κάθε απλό συμπολίτη πως τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας Ν.Δ. (Κουμουνδουρου 24, 1ος όροφος) θα παραμείνουν καθημερινά ανοιχτά 9.00-14.00 και 18.00-21.00 για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως φάρμακα, (Fucidin, fucicort και Betadine) γάζες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα) καθώς επίσης κλινοσκεπάσματα, μωρομάντηλα και πάνες, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Σας καλούμε να συμβάλλουμε όλοι καθοριστικά, σε αυτή τη δύσκολη Εθνική στιγμή.”

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων  και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στηρίζει την πρωτοβουλία  του Δήμου Λαρισαίων για την συγκέντρωση  αγαθών πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένο νερό,  τρόφιμα μακράς διαρκείας,  χυμούς,  κρουασάν,  μπισκότα,  φρυγανιές,  κονσέρβες)  για τους  πυρόπληκτους της Αττικής.

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Μανωλάκη 9-11, από σήμερα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 24, 25 και 26 Ιουλίου και ώρες 9:00 πμ έως 20:00.

Το τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων και η Νεολαία  ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προτρέπει όλους μας, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου, να πλαισιώσουμε αυτή την πρωτοβουλία, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας έμπρακτα και να προσφέρουμε τη στήριξή μας σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις