ΛΑΡΙΣΑ

Έκκληση για βοήθεια των πυρόπληκτων από τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την βαθιά του οδύνη και θρηνεί με όλους τους Έλληνες τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας.

Απευθύνει έκκληση στα μέλη του να συγκεντρώσουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στα Κοινωνικά Ιατρεία της πόλης, ώστε να προωθηθούν στους πληγέντες.

Επίσης, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής (γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Κυρίως όμως να προστρέξουν ΑΜΕΣΑ στα Τμήματα Αιμοδοσίας και να δώσουν αίμα, γιατί οι εγκαυματίες έχουν μεγάλη ανάγκη αίματος και παραγώγων, καθώς τα αποθέματα, λόγω καλοκαιριού, είναι μειωμένα.

Τέλος, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ενισχύσουν τους πυρόπληκτους με χρηματικά ποσά, αυτό μπορεί να γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανακοινώνονται περιοδικά από τα ΜΜΕ.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία εθνική τραγωδία και ελπίζουμε στην ισχυροποίηση του κρατικού μας μηχανισμού, μέσα από ένα κράτος θεμελιωμένο σε αξιοκρατικές βάσεις και εθνική ομοψυχία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις