ΛΑΡΙΣΑ

Κλείνει τμήμα της οδού Υψηλάντου την Κυριακή

Σε απαγόρευση της διέλευσης κάθε είδους οχήματος στην οδό Υψηλάντου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηπείρου και Οικονόμου εξ Οικονόμων, την Κυριακή (22-07-2018), κατά τις ώρες 11:00΄ έως 14:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης εξοπλισμού αρτοποιείου με γερανοφόρο όχημα, προχωρά η αστυνομία.

  1. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Μανδηλαρά.
  1. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.
  2. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση [Β/946/2003], οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
  1. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση – δημοσίευσή της, ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις την επίβλεψη για την υλοποίησή τους και τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του.-
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις