ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Διάσημοι επισκέπτες στις Σποράδες

Συνεχίζεται η «απόβαση» αστέρων στις Βόρειες Σποράδες, με πολλούς διάσημους εκπροσώπους από όλους τους χώρους να περιδιαβαίνουν τα παραδοσιακά πέτρινα σοκάκια των νησιών, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πολλοί καταφθάνουν με τις εντυπωσιακές θαλαμηγούς τους, ενώ άλλοι προτιμούν να ταξιδεύουν αεροπορικώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολυτελές κατάλυμα που βρίσκεται  στην περιοχή του Λουτρακίου απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους ο Κώστας Σόμμερ, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, εθεάθησαν  και στη χώρα της Σκοπέλου. Λάτρεις των Βορείων Σποράδων είναι, εξάλλου, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι αναμένεται και φέτος να δώσουν το «παρών», όπως φημολογείται.

Μεγάλα ονόματα του τραγουδιού αναμένονται φέτος το καλοκαίρι στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι. Στις 31 Ιουλίου αναμένεται ο Λευτέρης Πανταζής, στις 6 Αυγούστου η Γλυκερία, στις 10 Αυγούστου ο Μάριος Φραγκούλης και στις 20 Αυγούστου η Ελένη Βιτάλη.

Στο μεταξύ, στο νησί του Παπαδιαμάντη βρίσκεται με φουσκωτό ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, ενώ ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως ο Γιώργος Αλεξανδρίδης και ο Χρήστος Κοπελούζος, κατέπλευσαν στη Σκιάθο με τις θαλαμηγούς τους. Παράλληλα ακούγονται πολλά ακόμη ονόματα στα σοκάκια του νησιού του Παπαδιαμάντη, με τους ντόπιους να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι επισκέπτονται την Μονή Ευαγγελίστριας της Σκιάθου, προκειμένου να προσκυνήσουν με διακριτικότητα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Οι περισσότεροι επιλέγουν τα νησιά των Βορείων Σποράδων διότι απολαμβάνουν με διακριτικότητα τις διακοπές τους και για αυτό τον λόγο, εξάλλου, επανέρχονται σε ανύποπτο χρόνο. Οι ομορφιές των Βορείων Σποράδων ταξιδεύουν παντού και προσελκύουν, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον διακεκριμένων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, του αθλητικού, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις