ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Αποκλεισμός – σοκ για την Ανόρθωση από την αλβανική Λάτσι!

Ακόμα ένα σοκ για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού μετά τον ΑΠΟΕΛ, θύμα έκπληξης έπεσε και η Ανόρθωση, η οποία αποκλείστηκε με γκολ στην εκπνοή

Η ευρωπαϊκή επιστροφή της Ανόρθωσης κράτησε… ελάχιστα, αφού στην Αλβανία έπεσε θύμα έκπληξης της Λάτσι, ηττήθηκε 1-0 (2-1 το πρώτο ματς) και είπε αντίο στο Γιουρόπα Λιγκ. Τρεις… τελικές έκαναν οι Αλβανοί και στο 88′ πέτυχαν το γκολ της λύτρωσης.

Η Ανόρθωση είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και προσπάθησε να φανεί απειλητική, ωστόσο Ιγκιεμόρ και Σισέ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία τελική προσπάθεια και δε έδειχναν πως μπορούσαν να απειλήσουν τους Κύπριους. Στο δεύτερο μέρος, η Ανόρθωση μπήκε δυνατά, πίεσε, αλλά ο Ράγιος σε δυο περιπτώσεις και ο Σισέ σε ακόμα μια δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λάτσι πήρε μέτρα μετά το 80′, έγινε πιο επικίνδυνη και στην καλύτερή της στιγμή… σόκαρε την «Κυρία». Στο 88′ από τη σέντρα του Σεφτζίνι ο Έλερ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0!

Η Ανόρθωσh βγήκε όλη μπροστά και στο 91′ ο Κατσαράβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Ανόρθωση: Φελγκέιρας, Κοφί, Σωτηρίου (Εγγλέζου 90′), Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Νόσα, Βίκτορ, Ράγιος, Μικελτάτζε (Kατσαράβα 52′), Σισέ, Ντούρις.

Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις