ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η “Μαντάμ Σουσού” χάρισε άφθονο γέλιο στο λαρισαϊκό κοινό απόψε στο Κηποθέατρο (φωτο)

Την παράσταση “Μαντάμ Σουσού” είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το λαρισαϊκό κοινό το βράδυ της Τετάρτης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η Δήμητρα Παπαδόπουλου, ο Τάσος Χαλκιάς και ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών, έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους με επιβράβευση το χειροκρότημα του κοινού στο τέλος της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο: Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ, που στην φετινή θεατρική της επαναφορά από τις Θεατρικές Σκηνές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, επανέρχεται ανανεωμένη με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Έχοντας μαγέψει το κοινό σε 80 sold out παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς, η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, ετοιμάζει βαλίτσες για να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόστολος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις