ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαιρινή Εκδήλωση-Αντάμωμα «Τζουξανιωτών»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Δήμητρας  προσκαλεί τα μέλη, τους συγχωριανούς και φίλους στην  καλοκαιρινή εκδήλωση-«Αντάμωμα Τζουξανιωτών” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιούλη 2018, στις 9:00μμ, στην Πλατεία του χωριού μας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το 2018 αποτελεί μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογό μας καθώς φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και παρουσίας στα δρώμενα του χωριού μας.  Τρεις δεκαετίες πολύμορφης δραστηριότητας όπου διαφορετικές γενιές ανθρώπων πορεύτηκαν μέσα από αυτή την προσπάθεια. Τρείς δεκαετίες πρόσθεσαν εκατοντάδες όμορφες αναμνήσεις σε όλους μας. Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε πως η εκδήλωσή μας έχει μια ξεχωριστή σημασία. Παράλληλα θα είναι η αφορμή για να «ανταμώσουν» όλοι οι «Τζουξανιώτες», να θυμηθεί ο καθένας πολλούς και πολλά που μας συνδέουν με το χωριό μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παραστάσεις με παραδοσιακούς χορούς από το μεγάλο και το μικρό χορευτικό, απονομή αναμνηστικών σε παλιούς προέδρους, χορευτές, χοροδιδασκάλους του συλλόγου και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα των Βασίλη Μπαλογιάννη-κλαρίνο, Χρήστου Αγριόδημου-τραγούδι, Κώστα Μπαλογιάννη-πλήκτρα, Γιώργο Μαγαλιό –κρουστά/τραγούδι, Δημήτρη Σκότη -λαούτο/μπουζούκι/τραγούδι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις