ΛΑΡΙΣΑ

Προσφορά ειδών στο κοινωνικό παντοπωλείο από τα καθαριστήρια stegno plus

Τα καθαριστήρια stegno plus  προσέφεραν  παπλώματα, κουβέρτες και είδη ρουχισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων. Τα είδη παρέδωσε  ο ιδιοκτήτης των καθαριστηρίων κος Ιωάννης Σίνης   και τα παρέλαβε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας  κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος και τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών ομάδων  στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ:2410255876, Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου στο τηλ:2410-680243.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις