ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Minions έρχονται στην Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας

Την Δευτέρα 16/7 και στις 9.15 το βράδυ η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα προβάλλει για τους μικρούς της φίλους την ταινία animation “Minions”.

Είναι μικρά, κίτρινα, μιλούν πάμπολλες γλώσσες, όλες χάλια, είναι πολλά και αεικίνητα, ατίθασα, έχουν όλα τα λάθος κίνητρα αλλά είναι πιστά κι αγαπησιάρικα και λατρεύουν τις μπανάνες – τα Μίνιον που γνωρίσαμε στα δύο «Εγώ, ο Απαισιότατος», είναι τα πιο αξιολάτρευτα πλάσματα που επινόησε (ή μήπως ανακάλυψε;) ο κόσμος του animation, οπότε μια ταινία αφιερωμένη μόνο σ’ αυτά και στην ιστορία τους, δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστική.

Για όσους δεν το γνωρίζαμε, τα Μίνιον υπάρχουν ήδη από τη δημιουργία της Γης, ζώντας ομαδικά κι αναζητώντας τον « κακότερο» κακό για να τον υπηρετούν. Το πρώτο μέρος της ταινίας αφηγείται την εξέλιξη του ανθρώπου μέσα από απαισιότατα πρόσωπα – σταθμούς, τα οποία τα Μίνιον, από υπερβολική χαρά και προθυμία, καταφέρνουν ανελλιπώς να καταστρέψουν, από τον Τ-Rex μέχρι τον Κόμη Δράκουλα.

Η διαδρομή τούς οδηγεί στο Λονδίνο των swinging sixties και στη Scarlett Overkill (Σκάρλετ Κατάστροφη) που θέλει να πάρει το στέμμα και το θρόνο της Βασίλισσας της Αγγλίας. Και στο πρόσωπό της και τις μακιαβελικές προθέσεις της, βρίσκουν την πραγματοποίηση κάθε ελπίδας τους.

Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου και η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις