ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έβγαλε ειδήσεις η ομήγυρη επωνύμων στα Αμπελάκια – Τι ειπώθηκε

Υπήρχε πιθανότητα να βρεθούν στον ίδιο χώρο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και ο, προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ, πρόεδρος του ΕΒΕΑ Χρίστος Μίχαλος, και να μην βγουν ειδήσεις;

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά…

Όλοι οι προαναφερθέντες και πάρα πολλοί ακόμα βρέθηκαν στην Ελιά, στον μικρό οικισμό των Γόννων, εκεί όπου ο επιχειρηματίας Γιάννης Καντώνιας εγκαινίασε τις εγκαταστάσεις της Μονάδας Παραγωγής Βιοαερίου και Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΤΕΜΠΩΝ, παρουσία πολλών επωνύμων και ισχυρών παραγόντων του τόπου.

Μετά τα εγκαίνια οι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στα μαγευτικά Αμπελάκια, εκεί όπου άρχισαν οι εκατέρωθεν… «φιλοφρονήσεις».

«Αντιπρόεδρε γιατί δεν παίρνετε τον στρατηγό στη ΝΔ;», ρώτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ένας εκ των παρευρισκομένων.

Ο Άδωνις, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω βρέθηκε στα Αμπελάκια αμέσως μετά την καταδίκη του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, σε δικαστήριο που είχαν δυο τους, και κάθισε μόνο μισή ώρα, αναχωρώντας και πάλι καρφί για την πρωτεύουσα, απάντησε, όντας ετοιμόλογος:

«Εγώ το έχω εισηγηθεί στον πρόεδρο και μάλιστα θερμά! Όπως ξέρετε όμως δεν αποφασίζω εγώ», αποκαλύπτοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο πως οι σχετικές κουβέντες, που αφορούν τον Φράγκο Φραγκούλη, γίνονται στο εσωτερικό της ΝΔ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να πει: «Ήρθα γιατί ήθελα με τον τρόπο αυτό να τιμήσω έναν από τους πιο ενεργητικούς και σοβαρούς επιχειρηματίες της χώρας. Αυτό έχει για μένα σημασία…», αναφερόμενος στον πρόεδρο του ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, αλλά παρουσία του Χρίστου Μίχαλου, η κουβέντα, αναγκαστικά, θα πήγαινε και στη διαγραφή:

«Στον ίδιο χώρο είμαστε με τον πρόεδρο, ανεξαρτήτως αν αυτός δεν αγαπάει τη ΝΔ…», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να εισπράξει την απάντηση του Μίχαλου: «κι εμείς την αγαπάμε τη ΝΔ. Οι καινούργιοι ένοικοι δεν μας αγαπάνε…».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε, όπως ήταν φυσικό, με αρκετή κουβέντα για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν στα λόγια του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργου Χατζηνικολάου, που ήταν παρών στα εγκαίνια: «η τράπεζα μας, με ιδιαίτερη ευχαρίστηση χρηματοδοτεί νέες επενδύσεις, όταν πίσω από αυτές βρίσκονται επενδυτικοί φορείς με τη δυναμική της οικογένειας Καντώνια που έχουν δραστηριοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε πολλούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας».

Ο τόπος μας και ειδικά η περιοχή μας έχει ανάγκη από τέτοιες επενδύσεις…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις