ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «ευχαριστώ» της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η Γυναικεία ομάδα  ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους αυτούς που την  βοήθησαν κατά τη φετινή χρονιά.

Ξεκινώντας φυσικά από τους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι συνέβαλαν τα  μέγιστα για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, με πρώτο τον Μεγάλο  χορηγό την εταιρεία Open Care. Η εταιρεία έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη  και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας  είναι να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών-ασθενών  προσφέροντάς τους εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω  συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατέχει ήδη  σημαντικά μερίδια αγοράς στα Ιδιωτικά & Δημόσια νοσοκομεία,  γηροκομεία, κέντρα αποκατάστασης, αλυσίδες super markets, καθώς και  στο χώρο του φαρμακείου ενώ είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του  ομίλου ABENA στην Ελλάδα, ενός παγκόσμιου κολοσσού στον χώρο των ειδών  ακράτειας, ατομικής υγιεινής και ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Στην πόλη της Λάρισας η εταιρεία διαθέτει αποθήκη Χονδρικής πώλησης  στο 3ο ΧΛΜ Λάρισας-Βόλου όπως και κατάστημα Λιανικής επί της 1ης  Μεραρχίας 8, λίγο πριν την πλατεία της Νεάπολης.

Στους βασικούς χορηγούς της ομάδας φέτος ήτανε και οι εταιρείες De-Tox  Cafe, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ της χώρας με πολλά  υποκαταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει προάγει τον καφέ σε  μία μοναδική απολαυστική εμπειρία, ενώ μαζί μας για 4η συνεχή χρονιά  ήτανε και το Cafe-Bar ΟΞΥΓΟΝΟ που εδώ και χρόνια είναι η Νο1 επιλογή  των Λαρισαίων για την διασκέδαση τους.

Σημαντική ήτανε και η βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα και οι  υποστηρικτές-χορηγοί όπως τα Γυμναστήρια Sprinters Fitness hall, το  Φαρμακείο Χολέβας Δημήτριος, το κατάστημα Καλλυντικών Girls Beauty  Stores και τον φωτογράφο Κούτρα Νίκο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους χορηγούς υποστήριξης το  κέντρο αποκατάστασης ANIMUS-Κυανός Σταυρός και προσωπικά στον κύριο  Ιωάννη Νταβέλη για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα τα τελευταία δύο  χρόνια όπως και στον Φυσικοθεραπευτή Καραΐσκo Κωνσταντίνο και το  Physio Sports Innovation οι οποίοι μαζί με τον γιατρό της ομάδας τον  κο Τσαγκάλη Αντώνη παρείχαν πλήρη ιατρική κάλυψη στην ομάδα που μόνο  επαγγελματικές ομάδες διαθέτουν.

Τέλος αναφορά θα πρέπει να γίνει και στα στελέχη που από διάφορες  θέσεις βοήθησαν την ομάδα, βάζοντας πολλές φορές το προσωπικό τους  συμφέρων κάτω από το συμφέρων αυτής, προσφέροντας έτσι περισσότερα από  αυτά που η ομάδα μπορούσε να τους ανταποδώσει. Φυσικά μιλάμε για το  Τεχνικό και Ιατρικό τιμ της ομάδας που αποτελείτο από τον προπονητή  της Γυναικείας Νίκο Γκαλίτσιο, τον προπονητή Τερματοφυλάκων Χρήστο  Μιχαήλ, τον Γυμναστή της ομάδος Άκη Οικονόμου, τον προπονητή της  Ακαδημίας Βασίλη Πάνο, τους γιατρούς των αγώνων Στέλιο Αλβανό και Άκη  Ευσταθίου, τον Φυσικοθεραπευτή Θεόφιλο Ραχωβίτη, τη φροντιστή Κατερίνα  Τασιούλη, τον φίλο της ομάδας Μάριο Αμαρλαριώτη αλλά και όλους του  υπόλοιπους αφανείς ήρωες που βοήθησαν την ομάδα με διάφορους τρόπους  μέσα στην χρονιά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός  της νέας χρονιάς με τις ανακοινώσεις να έρχονται μετά και το πέρας της  Γ.Σ. του Σωματείου την ερχόμενη Πέμπτη 28/6/18.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις