ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δάγκωσε» τη Ρωσία και την πρωτιά η Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη κατετάγη στην κορυφή του 1ου ομίλου στο μουντιάλ 2018 με 9 βαθμούς, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα στη Σαμάρα νίκησε 3-0 τη Ρωσία.

Τα τέρματα των Λατινοαμερικάνων σημείωσαν ο Σουάρες στο 10΄ με εκτέλεση φάουλ, ο Τσερίσεφ με αυτογκόλ στο 23΄ και ο Καβάνι στο 90΄, ενώ από το 36΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Σμολνίκοφ.

Στη φάση των («16») η Ουρουγουάη ως πρώτη του ομίλου θα αντιμετωπίσει την 2η του 2ου ομίλου (30/6, Σότσι), ενώ η Ρωσία θα παίξει με την 1η του ίδιου ομίλου (1/7, Μόσχα). Τις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου διεκδικούν Ισπανία, Πορτογαλία και Ιράν, με τις δύο πρώτες να είναι οι επικρατέστερες για την πρόκριση.

Διαιτητής: Μαλάγκ Ντιεντιού (Σενεγάλη)

Κίτρινες κάρτες: 59′ Μπεντακούρ – 9′ Γαζίνσκι, 27′ Σμολίνκοφ

Κόκκινες κάρτες: 36′ Σμολίκοφ

Ρωσία (Στάνισλαφ Τσερέτσοφ): Ακινφέεβ, Σμολίνκοφ, Κουτέποφ, Ιγκνάσιεβιτς, Κουντρισάσοφ, Ζόμπριν, Γαζίνσκι (46′ Κουζγιάγιεφ), Σαμέντοφ, Μιράντσουκ (60′ Σμολόφ), Τσερίσεφ (38′ Φερνάντες), Τζιούμπα

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κόατες, Γοδίν, Κάσερες, Νάντεζ (73′ Ροντρίγκες), Βεσίνο, Τορέιρα, Μπεντακούρ (63′ Ντε Αρασκαέτα), Λαξάλτ, Σουάρεζ, Καβάνι (90+3′ Γκόμεζ)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις