ΛΑΡΙΣΑ

Αγανακτισμένος ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων για την συμφωνία με τα Σκόπια

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων εκφράζει την έντονη αγανάκτηση, οργή και ανησυχία των μελών του για την συμφωνία με τα Σκόπια. Αποδεικνύονται ελάχιστα έως ανύπαρκτα τα θετικά σημεία της συμφωνίας, παρά την συστηματική προπαγάνδα. Η αναγνώριση της ψευδεπίγραφης μακεδονικής ταυτότητας & γλώσσας αποτελεί αντίθετα ισχυρότατο φορέα αλυτρωτισμού & διεκδικήσεων εις βάρος μας, απάτη εις βάρος της αλήθειας. ‘Ηδη τα όργανα για τον διαμελισμό μας άρχισαν. Οι ξένες πρεσβείες & οι επίδοξοι καταπατητές πανηγυρίζουν & προχωρούν.

Ρωτούμε:

Οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες;

Τί παραμύθια είναι αυτά για “Βόρεια Μακεδονία” των “Μακεδόνων”;

Γιατί δεν έγινε δημοψήφισμα; Τα Σκόπια γιατί κάνουν; Οι Σκοπιανοί είναι πιο δημοκράτες από εμάς ή σοφότεροι;

Γιατί μεθοδεύθηκε βεβιασμένα να έρθει αργότερα προ τετελεσμένων η Βουλή και δεν ερωτάται ο λαός; Είστε σοφότεροι από τον λαό; Αυτός δεν σας ψήφισε; Από πού αντλείτε την εξουσία σας;

Τις δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και γλώσσα & για τους κινδύνους για την δημόσια τάξη που ενέχει η αναγνώρισή τους, τις αγνοείτε; Είναι για πέταμα;

Τί άλλο προσπαθείτε να κάνετε κρυφά στη Ήπειρό μας;

Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας:

Πουλάνε την Μακεδονία. Χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα με τις εκάστοτε κατοχικές αρχές: τονίζουν τα “καλά” της συνεργασίας & της φιλίας των ξένων, την αδυναμία μας, το μάταιο της αντίστασης & το ανώφελο της αξιοπρέπειάς μας. Περιφρονούν την λαϊκή βούληση, χτυπούν, καθυβρίζουν & απειλούν τον λαό. Δεν μας ρωτάνε καν, αυτοί ξέρουν. Ποιοί; Αυτοί που συμπλέουν με όσους δηλώνουν ότι “χ…..” για το αίμα των προγόνων μας, αθώων παιδιών, νέων, γυναικών, γέρων & ψυχών, επειδή υμνητές των δολοφόνων τους αφήνουν χρήματα επισκεπτόμενοι τον τόπο που γεννήθηκε ο Κεμάλ.

Είναι άξιοι περιφρόνησης & καταδίκης και ανεπιθύμητοι στον Σύλλογό μας και τις εκδηλώσεις του.

Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για άλλη μια φορά, ενώ σήμερα γευόμαστε & τα τέκνα μας τα αποτελέσματα του πολιτικού, κοινωνικού & οικονομικού εφησυχασμού μας επί δεκαετίες, γεγονός που δεν αφορά μόνο την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όλους μας.

Η Μακεδονία μπορεί να συμφωνήθηκε να πουληθεί, αλλά δεν θα παραδοθεί.

ΑΓΩΝΑΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να μπει στον κάλαθο των αχρήστων, όπου ανήκει, η κατάπτυστη συμφωνία για μακεδονική ταυτότητα & γλώσσα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις