ΛΑΡΙΣΑ

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κατά Αγοραστού

“Η συμπεριφορά προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο μερικών «αγανακτισμένων» από το ακροατήριο της εκδήλωσης για την ΚΑΠ στις 18/6/2018 που οργάνωσε η περιφέρεια Θεσσαλίας, έρχεται να επιβεβαιώσει με κατηγορηματικό τρόπο το περιεχόμενο  και τους ρόλους που έχει διανείμει η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας σε μια σειρά θεσμικά όργανα και φορείς. Θεσμικά όργανα και φορείς που οφείλουν να προστατεύουν το κύρος των επιστημονικών και εργασιακών χώρων που εκπροσωπούν”. Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωσή της, η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Και προσθέτει: “Το δυστύχημα είναι ότι σε αυτόν τον κατήφορο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς  και νοοτροπίας συμπαρασύρεται και μέρος των διοικητικών εκπροσώπων κάποιων φορέων, που αντίθετα από κάθε επιστημονική και συνδικαλιστική δεοντολογία, δέχεται να χρησιμοποιείται από μια πολιτική που απαξίωσε στο παγκόσμιο στερέωμα τη χώρα.

Και βέβαια μπορεί ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός  να επιχειρεί να δικαιολογηθεί με την απουσία του για όσα συνέβησαν, αλλά στο «δια ταύτα» η ιταμή και προκλητική συμπεριφορά ορισμένων «αγανακτισμένων», παρουσία αντιπεριφερειαρχών «του» και εκπροσώπων της διοίκησης επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων τον καθιστά υπόλογο στην πλατιά δημοκρατική κοινωνία της περιοχής μας.

Είναι φανερό ότι η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζει και εκπροσωπεί ο κ. Αγοραστός, αρνείται τον δημοκρατικό διάλογο  και την λογική επιχειρηματολογία, για όσα προωθεί η δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση και η παγκόσμια επίσημη αλλά  και  κοινή γνώμη καθολικά επικροτεί και αποδέχεται. Είναι επίσης ολοφάνερο ότι μπροστά στην διαφαινόμενη επιτυχημένη ολοκλήρωση της θητείας  της σημερινής Κυβέρνησης, όλο το σύστημα διακυβέρνησης που κατέστρεψε τη χώρα, προσπαθεί να διαστρέψει την πραγματικότητα που επικροτούν όλοι οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Με την συμβολή της αμαρτωλής διαπλοκής επιχειρεί να αναστατώσει  με κάθε τρόπο την επιτυχημένη ολοκλήρωση των οικονομικών αλλά και διεθνών προβλημάτων που  αυτό «το σύστημα του παρελθόντος» δημιούργησε.

Είναι γνωστές οι δράσεις στον χώρο της αγροτικής οικονομίας και οι «επιτυχίες» που το μοντέλο ανάπτυξης που εκπροσωπεί το σύστημα Αγοραστού και όσοι συναγελάζονται στην «αυλή» του. Μια αποδιαρθρωμένη παραγωγικά Θεσσαλία που σύρθηκε στο κατώτερο επίπεδο αξιοποίησης των δυνατοτήτων της περιφέρειας, με ρημαγμένους τους φυσικούς πόρους της  και όξυνση των κοινωνικών, χωροταξικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αυταπατώνται αν νομίζουν ότι μπορούν να σκεπάσουν την καθολική αποτυχία τους με εθνικιστικές κραυγές, που ένα ολοκληρωτικά απαξιωμένο σύστημα επιλογών οδήγησε στην χρεωκοπία και στην διεθνή απομόνωση της χώρας. Να είναι σίγουροι ότι η μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία των πολιτών στην Θεσσαλία που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, είναι σε θέση να κρίνει συμπεριφορές και πολιτικές. Και να είναι ακόμα πιο σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψει επιστροφή στο παρελθόν και ένα σύστημα αξιών που χρεοκόπησε τη χώρα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις