ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι λέει ο Καλλιάνος για τον καιρό στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο

Την ώρα που αρκετοί αναρωτιούνται αν θα πρέπει να ετοιμάσουν τα μαγιό τους για το Σαββατοκύριακο ή ακόμα αν ο καιρός θα κάνει το χατήρι σε όσους ετοιμάζονται για γάμους και βαφτίσεις, το onlarissa.gr απευθύνθηκε στον γνωστό μετεωρολόγο κ. Γιάννη Καλλιάνο και έχει τις απαντήσεις.

“Μεταβατικό” για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα, χαρακτηρίζει τον καιρό του Σαββατοκύριακου ο κ. Καλλιάνος. Από το μεσημέρι του Σαββάτου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στην πόλη της Λάρισας από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα είναι περισσότερο συννεφιασμένος, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο. Αντίθετα, οι βροχοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά του νομού είναι πιο πιθανό να συνεχιστούν μέχρι και το βράδυ. Σε καμία περίπτωση όμως τα φαινόμενα δεν θα είναι έντονα.

Την Κυριακή στη Λάρισα ο καιρός θα είναι άστατος, τονίζει ο κ. Καλλιάνος, καθώς αναμένονται το πρώτο μισό της ημέρας ασθενούς με μέτριας έντασης βροχές και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

“Καλός, αλλά συννεφιασμένος ο καιρός στα παράλια”

Στα παράλια του νομού Λάρισας και στα ανατολικά παράλια της Μαγνησίας όλο το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός, αλλά κατά περιόδους μουντός και συννεφιασμένος.

“Σχεδόν χειμωνιάτικος ο καιρός Τρίτη και Τετάρτη”

Το σκηνικό του καιρού επιδεινώνεται Τρίτη και Τετάρτη αφού σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο αναμένονται ισχυρές βροχές και πτώση 10 βαθμών της θερμοκρασίας. Ο υδράργυρος θα δείξει 19 – 20 βαθμούς Κελσίου στη Λάρισα την Τρίτη. “Θα είναι μία ψυχρή εισβολή ακραία για την εποχή” τόνισε μιλώντας στο onlarissa.gr ο γνωστός μετεωρολόγος.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις