ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Αυτή την avant garde τεχνική στο σεξ πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις με το σύντροφό σου

Υπάρχει μια σεξουαλική πρακτική στην οποία ορκίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι και αυτή είναι ο αυνανισμός. Μάλιστα οι περισσότεροι λένε ότι έτσι μπορούν να ολοκληρώσουν πάντοτε και εντονότερα από το να κάνουν σεξ με άλλο άτομο.

Μια παραλλαγή του αυνανισμού την οποία χρησιμοποιούν αρκετά ζευγάρια ιδιαίτερα για foreplay, είναι να αυνανίζουν ο ένας τον άλλον και η πιο popular στάση για κάτι τέτοιο είναι το old school 69.

Aυτό που κερδίζει συνεχώς έδαφος όμως είναι ο παράλληλος αμοιβαίος αυνανισμός ενός ζευγαριού στον καθρέφτη. Τι εννοούμε: Και ο ένας και ο άλλος να αυνανίζονται μόνοι τους, όμως να κοιτούν και το ταίρι τους και τον εαυτό τους μέσω και της βοήθειας ενός καθρέφτη ο οποίος θα είναι τοποθετημένος κάπου μέσα στο χώρο.

Λέγεται ότι ο πόθος είναι ακόμα πιο έντονος έχοντας ως οπτικό ερέθισμα το σύντροφό σου να αυνανίζεται απέναντί σου αλλά ταυτόχρονα να έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις και το είδωλό σου να το κάνει. Το στοίχημα είναι να ολοκληρώσετε και οι δυο μόνοι σας χωρίς να έρθετε σε επαφή.

Πρόκειται για μια εναλλακτική σεξουαλική πρακτική η οποία αναδεικνύει την οικειότητα,σπάει τα ταμπού και αφήνει τον εγκέφαλο να διεγερθεί έχοντας μεν οπτικό ερέθισμα, αλλά με τις προσωπικές πρακτικές δε, κάτι που δεν διαταράσσει τις σεξουαλικές πεπατημένες του εαυτού, κρατώντας όμως στο παιχνίδι και το ταίρι.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις