ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καλό… Φθινόπωρο θα πούμε από Δευτέρα στη Λάρισα – Βουτιά δέκα βαθμών για τον υδράργυρο!

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, ο καιρός στην περιοχή της Λάρισας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα παραπέμπει περισσότερο σε… Φθινόπωρο, παρά σε καλοκαίρι! Κι αυτό γιατί η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά σχεδόν δέκα βαθμών στη μέγιστή της, θα πέσει ακόμη και στους 23 την ερχόμενη Τρίτη, ενώ και αρκετές βροχές αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Φάνη Τακούδη, για αύριο Παρασκευή θα έχουμε «ένα χαμηλό αβαθές που θα επηρεάσει και το Σάββατο το Θεσσαλικό χώρο και κυρίως τις ορεινές – ημιορεινές περιοχές δυτικά και βόρεια της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία από την Παρασκευή θα αρχίσει να κατεβαίνει σιγά – σιγά, γιατί έχουμε ένα βόρειο ρεύμα που θα ενισχυθεί. Θα έχουμε μικρή υποχώρηση, όμως το Σάββατο θα πάμε στους 27 και 28 βαθμούς».

Ο μαθηματικός – μετεωρολόγος Φάνης Τακούδης

Την Κυριακή θα έχουμε 4 με 5 μποφόρ στις θάλασσες, με λίγες βροχές στο ανατολικό Πήλιο και στον ανατολικό Κίσαβο σε υψόμετρο.

Προς το βράδυ όμως, ο κ. Τακούδης σημειώνει πως θα υπάρξει «μία εξέλιξη που αφορά ένα χαμηλό που θα μας επηρεάσει το πρώτο μισό της ερχομένης εβδομάδας.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ και την Τρίτη θα σημειωθεί νέα πτώση θερμοκρασίας που θα «βουτήξει» στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου στη μέγιστη. Παράλληλα, θα σημειωθούν βροχές στον άξονα Κίσσαβο με Πήλιο που φαίνεται ότι θα είναι έντονες κυρίως στις μεσημβρινές ώρες».

Άντε και καλό… Χειμώνα!

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις