ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η Ellopia Films USA ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο – Συνεργασία με φορείς της Θεσσαλίας

Υπο την αιγίδα της Πολιτικής προστασίας περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου συνάντηση του αμερικανικού τηλεοπτικού οργανισμού Ellopia Films USA με αντιπροσώπους υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων της Θεσσαλίας.

Η συνάντηση έγινε μετά από ευγενική χορηγία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με σκοπό να ενημερωθούν από την εκπρόσωπο και παραγωγό της πολυβραβευμένης σειράς ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο, Αθηνά Κρικέλη, για την έναρξη των γυρισμάτων του 6ου ντοκιμαντέρ που τιτλοφορεί ‘Ο Ολυμπoς μου’ (My Olympus).

H κ. Κρικέλη ζήτησε την εθελοντική συμβολή των εκπροσώπων που παρευρέθησαν έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία αλλά προπάντων ασφάλεια, η διήμερη παρουσία των κινηματογραφικών συνεργείων στον Όλυμπο.

Πρόκειται για ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο, μια και για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ ΜY OLYMPUS o υπερδρομέας Σωτήρης Σωτηρίου θα τρέξει όλες τς κορυφές του Ολύμπου. (54). Ολοι όσοι συμμετέχετε στην παραγωγή αυτή θα αποτελέσετε και μέρος αυτής μια και ο καθένας σας θα εξωτερικεύσει στην κάμερα πως αντιλαμβάνεται τον Ολυμπό του’ είπε στους παρευρισκομένους η κα Κρικέλη. Μόλις ολοκληρωθεί το ντοκιμαντέρ, η διαδρομή που έχει οριστεί για τον κ Σωτηρίου και η οποία έχει καταχωρηθεί στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου, πρόκειται να ‘χαραχθεί’ και ώς διαδρομή αγώνα ULTRA με συμμετοχές ελλήνων αλλά κυρίως από το εξωτερικό! Aξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Σωτηρίου πρόκειται να τρέξει και τα Aπαλάχια όρη στις ΗΠΑ στις αρχες του 2019 σε διαδρομή δύο χιλιάδες μιλίων.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν η 8η ΕΜΑΚ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας, του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας, του Κυνηγετικού συλλόγου, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών, η Αερολέσχη Λάρισας, η Ελληνική Ομάδα διάσωσης, η Ενωση ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλίας και η νέα συνεργάτης της Ellopia Films USA Λουκία Βαλάση που μαζί με τον συνθέτη Αλέξανδρο Χάχαλη επιμελούνται την μουσική υπόκρουση του ντοκιμαντέρ Macedonia: The shining gate to Mt. Olympus.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις