ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο δράστης του άγριου βιασμού 22χρονης τουρίστριας

Η 22χρονη έκανε διακοπές στη βρετανική πρωτεύουσα όταν την έβγαλαν μαζί με τη φίλη της από το ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στις 3 Ιουνίου.

Οι αρχές αναφέρουν πως δεν έχει καμία ανάμνηση για το τι έγινε γιατί δεν ένιωθε καλά. Κάλεσαν την αστυνομία όταν στα Επείγοντα διαπίστωσαν ότι είχε τραύματα που οφείλονται σε βιασμό.

Από το υλικό κλειστού κυκλώματος ασφαλείας προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες ήταν με δύο αγνώστους στο Haymarket, κοντά στην πλατεία Trafalgar, γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Ο ένας άντρας φαίνεται να μεταφέρει τη γυναίκα στην είσοδο ενός σπιτιού όπου και πιστεύεται ότι τη βίασε.

Ψάχνουν τον δράστη του άγριου βιασμού

Έδωσαν στη δημοσιότητα ένα στοπ καρέ από το βίντεο για να εντοπίσουν τον άγνωστο άντρα σε σχέση με τον βιασμό.

«Οι αστυνομικοί μίλησαν με την 22χρονη Αμερικανίδα στο νοσοκομείο. Θυμάται ότι της ζητήθηκε να βγει από το ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες επειδή η φίλη της δεν ένιωθε καλά. Αλλά δεν είχε καμία ανάμνηση των επακόλουθων γεγονότων πριν ξυπνήσει και αναζητήσει βοήθεια για τα τραύματά της.

Από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας προέκυψε ότι με τη φίλη της μιλούσαν με δύο άγνωστους άντρες στο Haymarket γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ο ένας φαίνεται να τη μεταφέρει στην είσοδο ενός κοντινού σπιτιού όπου βάσει των εξετάσεων τη βίασε», τόνισε εκπρόσωπος της Scotland Yard.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις