ΕΛΛΑΔΑ

Αποδοκιμασίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Κιλκίς

Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε πόλεις όλης της Ελλάδας με τη λαϊκή οργή να έχει χτυπήσει κόκκινο μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια για την «Βόρεια Μακεδονία».

Το πρωί της Πέμπτης πολίτες που διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που παρέστη στους εορτασμούς της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία και «Ντροπή» την ώρα που ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κατέθετε στεφάνι, ενώ συνέχισαν τις αποδοκιμασίες όταν πλησίασε στο μνημείο ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Αποδοκιμασίες και στην Καστοριά

Στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Καστοριά συγκεντρώθηκε χθες Τετάρτη ομάδα πολιτών.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες φώναζαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, καθώς και συνθήματα κατά της Ολυμπίας Τελιγιορίδου όπως «κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Στη συνέχεια ξήλωσαν την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ενώ κάποτε την εξέλεξαν, πλέον είναι ανεπιθύμητη στην περιοχή.

Μάλιστα αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις