ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή πρόσκληση για τη δημιουργία λογότυπου του Συλλόγου  «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε γραφίστες, σχεδιαστές και άλλες συναφείς ειδικότητες για τη δημιουργία του λογοτύπου του Συλλόγου.

Στο λογότυπο θα πρέπει να αποτυπώνεται η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός καθώς θα αποτελεί κεντρικό στοιχείο της ταυτότητας και του ρόλου του Συλλόγου. Οι βασικές προδιαγραφές είναι ο σχεδιασμός μέσω της κατάλληλης χρήσης του χρώματος, της τυπογραφίας και της εικονογράφησης, καθώς και η εύκολη εφαρμογή του σε διαφορετικά μέσα. Στις προτάσεις που  θα  υποβληθούν  θα  πρέπει  να  δοθούν  τόσο  στη μικρότερη  διάσταση  (1,5  εκ.)  όσο  και  σε  διάσταση  15  εκ.  σε  έντυπη μορφή, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή.

Στο λογότυπο θα πρέπει να αναγράφεται κυκλικά απαραιτήτως το παρακάτω: Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα 2018. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει περισσότερες από μία προτάσεις, οι οποίες πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail του Συλλόγου katsigrasmuseumfriends@gmail.com μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018.

Το λογότυπο που θα επιλεγεί θα είναι ευγενική παραχώρηση του δημιουργού του, για τον οποίο θα γίνει ειδική μνεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2410-672499 Δευτέρα Παρασκευή 09:00 – 13:00.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις