ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Βροχή” οι ανανεώσεις στον Γ.Σ. Αμπελώνα

“Μια ομάδα – Μια οικογένεια” ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε την περασμένη χρονιά στην ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα και τελικά φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, αν κρίνει κανείς από τη “βροχή” ανανεώσεων που λαμβάνει χώρα στον Σύλλογο.

Γιώργος Τσακνάκης, Θάνος Γκανέτσας, Δημήτρης Μπιζιάκης, Θρασύβουλος Κοτσώνας, Θέμης Τεκούσης, Χρήστος Βλησαρούλης και Παναγιώτης Τεκούσης, αποτελούν τους πρώτους εφτά, που ανανέωσαν με τον Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ενώ η διοίκηση της ομάδας με συντονισμένες κινήσεις, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με σειρά παιχτών, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Σε ανακοίνωσή της, το Δ.Σ  του Συλλόγου αναφέρει:

«Πριν ένα χρόνο, όταν ως νέα διοίκηση αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας είχαμε πει ότι δεν θέλουμε να φτιάχνουμε κάθε χρόνο νέα ομάδα, αλλά να φτιάξουμε μια ομάδα για χρόνια.

Με τη φιλοσοφία μας να βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα, οι ανανεώσεις των παιχτών μας είναι το επισφράγισμα της σχέσης που χτίζουμε.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο και να ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κάθε στιγμή δίπλα τους.

Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε να παρουσιάσουμε και φέτος μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική ώστε να κατακτήσουμε όλοι μαζί τους νέους μας στόχους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις