ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θηβαίων ο Νικόλαος Ντίτορας

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας, μετέβη την Παρασκευή  15 Ιουνίου στη Θήβα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θήβας κ. Νικολάου Σπυρίδωνος, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Θηβαίων.

Σκοπός του κέντρου είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και τις Υπηρεσίες που υλοποιούνται στον Δήμο Θηβαίων, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών ενοτήτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, εκτός του Συντονιστή, ο Γενικός  Γραμματέας Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας κ. Καρέλλας, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας κα Παπαθωμά, ο αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος κ. Αναστασίου και ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ντίτορας, τόνισε ότι «Σήμερα ήρθα μετά από πρόσκληση του δημάρχου Θηβαίων κ.Νικολάου και με μεγάλη χαρά το έκανα γιατί έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με όλους τους ΟΤΑ Α και Β βαθμού, εξάλλου αυτό είναι και το καθήκον μας, και βγήκε ένα συμπέρασμα, ότι το Κεντρικό Κράτος για να πετύχει τους στόχους του θα πρέπει να υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των ΟΤΑ, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του κεντρικού κράτους. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ σήμερα που είδα αυτή την συνεργασία μεταξύ όλων αυτών των φορέων και είδατε και μόνοι σας ποια είναι αποτελέσματα. Εύχομαι αυτό να γίνει σε όλη την Ελλάδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα.»

Στη συνέχεια ο συντονιστής μετέβη στην Τοπική Κοινότητα Άσκρης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση με θέμα « Η ελληνική αμπελουργία στον διεθνή και εγχώριο αναταγωνισμό. Όπλα ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της Βοιωτικής παραγωγής κρασιού».

Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Ευάγγελος Αποστόλου, με τον οποίο ο κ. Ντίτορας είχε μια  πολύ καλή συνομιλία για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις