ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετούσε η ΑΕΛ Καναδά

Η θερμοκρασία στο Λονδίνο του Οντάριο ήταν υψηλή (27 βαθμοί), αλλά η ΑΕΛ ήταν θερμότερη, φιλοδωρώντας με οκτώ τέρματα την ομάδα της Ρουμανίας μπροστά στον κόσμο της. Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι 15-1 αφού η ΑΕΛ έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Το μοναδικό τέρμα των Ρουμάνων επιτεύχθηκε μετά από πέναλτι για χέρι. Ο Σιλντόφσκι απέκρουσε την εσχάτη των ποινών, αλλά στην επαναφορά η άμυνα της ΑΕΛ δεν κατάφερε να διώξει και έτσι οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα της τιμής.
Στο 70’ οι «βυσσινί» ανησύχησαν, όταν ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ του MMSL, Κιθ Άντριου, αποχώρησε με πρόβλημα στον τένοντα.
«Ένιωσα ένα τράβηγμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θα γίνω καλά. Δεν θα παραμείνω εκτός εντεκάδας», δήλωσε ο Άντριου.
Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μιούλερ αγωνίστηκε ως βασικός ακραίος και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα.
Στον δεύτερο αγώνα της περιόδου η ΑΕΛ ήταν εκπληκτική. Ήταν κυρίαρχη, δυνατή, γρήγορη και σταθερή στην ανασταλτική λειτουργία.
Για την ΑΕΛ σκόραραν οι Ντος Ρέις (2), Μιούλερ (2) και Άντριου, Βεργυρής, Ντ. Ολιβέιρα, Χαλμπουνί.
Ο επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ θα είναι εντός έδρας, την προσεχή Τετάρτη 20:30, με αντίπαλο τη London English. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των ημιτελικών του κυπέλλου και η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 5-6.
Πηγή: sportlarissa.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις