Life & Style

Έμεινες μέσα; Τσέκαρε τις προτάσεις, να τι θα δεις στην TV

Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα.

Μια ανδρική φιλία δοκιμάζεται από το διακαή πόθο για μια θέση στη βιομηχανία του θεάματος και έξι γυναίκες στο Λος Άντζελες πειραματίζονται με τη σεξουαλικότητά τους. Λίγο μετά η Ελένη Τσολάκη σε προκαλεί να ξεκλειδώσεις λέξεις ενώ ένας πράκτορας της CIA συνεργάζεται με ένα πρώην πράκτορα και νυν καταζητούμενο, μήπως και τη γλιτώσουν.

Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Disaster Artist

Vodafone TV on demand

Σκηνοθεσία: Τζειμς Φρανκο
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Φράνκο, Ντέιβ Φράνκο, Σεθ Ρόγκεν, Άλισον Μπρι
Διάρκεια: 103′

Ο εκκεντρικός Τόμι Γουίσο δεν έχει καμία εμπειρία από συγγραφή, αλλά ξεκινάει να ζήσει το όνειρο του γράφοντας το σενάριο για το The Room, το οποίο θέλει να σκηνοθετήσει ο ίδιος, μην έχοντας φυσικά εμπειρία ούτε από σκηνοθεσία.

Σύμμαχος του είναι ο Γκρεγκ Σεστέρο, ένας μάλλον αποτυχημένος ηθοποιός που θα τον βοηθήσει και στην παραγωγή. Το σενάριο θέλει έναν άντρα, τον Τζόνι, να υποφέρει επειδή η μνηστή του τον απατάει με τον καλύτερο του φίλο.

L world

Vodafone TV on demand

Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 6ο στο Vodafone TV, όποτε εσύ θέλεις εντελώς δωρεάν!

Σκηνοθεσία: Μισέλ Άμποτ, Κάθι Γκρινμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Μπιλς, Λίσα Χάλει, Λόρελ Χόλομαν, Μία Κίρσνερ, Παμ Γκρίερ

Η σειρά «The L Word» παρακολουθεί τη ζωή και τους έρωτες μιας μικρής, κλειστής ομάδας γυναικών στο Λος Άντζελες. Σ’ αυτούς προστίθενται φίλοι και οικογένειες που κρίνουν, καταδικάζουν ή επιδοκιμάζουν τις σχέσεις των γυναικών μεταξύ τους.

Slam

Alpha, 15:50

Το «Slam» με την Ελένη Τσολάκη, μοιράζει γνώσεις, χαμόγελο αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο που μπορεί να αγγίξει έως και τις 5.000 ευρώ. Τρεις παίκτες, μέσα από έξυπνες ερωτήσεις, προσπαθούν να βρουν γράμματα και ξεκλειδώνουν λέξεις από τον πίνακα του «Slam».

Το Κρησφύγετο

Star, 22:10

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βέρα Φάρμιγκα, Σαμ Σέπαρντ, Μπρένταν Γκλίζον
Διάρκεια: 106′

Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία, ο διαβόητος Τόμπιν Φροστ, κορυφαίος πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές, μετά από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον.

Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν, προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και να μάθουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις