Life & Style

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα βήματα για διεθνή καριέρα και ο λόγος που βρίσκεται στην Ισπανία

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στη Μαδρίτη και απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές. Όχι μόνο γιατί είναι μαζί της ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία και την ξεναγεί στη γενέτειρά του αλλά και γιατί υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο έχει ταξιδέψει εκεί. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια βρέθηκε στην Ισπανία για προγραμματισμένη εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή. Μετά την 2η θέση που κατέκτησε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το Fuego ήταν επόμενο να τραβήξει την προσοχή όλης της Ευρώπης. Αυτή η εμφάνιση είναι μόνο μία από τις αποδείξεις ότι ξεκινάει για εκείνη το ταξίδι της διεθνής καριέρας.

Φαίνεται πως ο πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκή της περιοδεία που ετοιμάζει πυρετωδώς με τους συνεργάτες της είναι η Μαδρίτη! Η Ελένη είχε επισκεφτεί την Ισπανία και στο πλαίσιο της προώθησης του Fuego λίγο πριν την Eurovision.

Κάπως έτσι προέκυψε και η σπανικη εκδοχή του κομματιού. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακάη παρουσία στην σκηνή της Eurovision, το Fuego της έχουν αγαπηθεί πολύ από τους Ισπανούς. Απόδειξη είναι ότι είχε μια θέση στα Top10 Charts της Ισπανίας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο, ενώ 3 Ιουνίου θα τραγουδήσει και στο Cyprus Pride, στην Λευκωσία. Στους σταθμούς της μπήκε πρόσφατα και το Λονδίνο το οποίο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις