ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το Δώρο» των  Αλέξανδρου Ρήγα -Δημήτρη Αποστόλου στην «Αυλή του Μύλου»

Η θεατρική ομάδα«Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο « Το Δώρο» των  Αλέξανδρου Ρήγα -Δημήτρη Αποστόλου, στην «Αυλή του Μύλου» από 7 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου στις 9:15 το βράδι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Ποιος πέταξε τόσα σκουπίδια ψυχής και τόσα απωθημένα στην αυλή της Καλογρέζας; Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική , οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός,  οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες… Ζουν ανάμεσά μας.

Είναι η Μάρθα, ο Γιώργος, η Άννυ, ο Νίκος, τέσσερις Νεοέλληνες, τέσσερις σαραντάρηδες, γνήσια παιδιά της εποχής τους.Εκείνο το απόγευμα – που τους συναντάμε – ετοιμάζονται για να πάνε στο γάμο του κολλητού τους φίλου, Σωτηράκη. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: ΝτέπυΤσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, και ο Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημοσιεςσχεσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το «Θεσσαλικό Θέατρο»  για τη στήριξη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις