ΕΛΛΑΔΑ

Η Τουρκία «απαντά» στον… πάγο των ΗΠΑ με προπαγάνδα για τα F-35!

Η Τουρκία “σπάει” τον αμερικανικό “πάγο” με την προσφιλή τακτική της προπαγάνδας, πριν συμπληρωθούν δυο εικοσιτετράωρα από τον “πάγο” που έβαλαν Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία στην πώληση F-35 καθώς επίσης άλλων οπλικών συστημάτων.

Η τουρκική ιστοσελίδα SavunmaSanayiST που λειτουργεί ως παρακλάδι, του τουρκικού υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας, έγραψε στο Twitter: “Οι πιλότοι μας που βρίσκονται στις ΗΠΑ για το F-35 ολοκληρώνουν την πρώτη τους εκπαίδευση στον προσομοιωτή. Ετοιμάζονται για την πρώτη πτήση τους.”

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα σε ακόμη μια έκφραση επικοινωνιακού παροξυσμού τόσο η  SavunmaSanayiST όσο και τα υπόλοιπα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναμετέδιδαν το βίντεο με την πρώτη πτήση τουρκικού F-35.

Προειδοποίηση για την χρήση F-35 κατά της Ελλάδας

Υπενθυμίζεται ότι στην αιχμή των προειδοποιήσεων πάνω στην οποία στηρίχθηκε η τροπολογία στα ανώτατα θεσμικά όργανα, βρέθηκε εκείνη του Μπραντ Σέρμαν,βουλευτή των Δημοκρατικών. Ο Σέρμαν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σε πρόσφατη ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τη Τουρκία, ελπίζω η κυβέρνηση να εμποδίσει τη πώληση των F-35, διότι δεν είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τρομοκρατών, είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ελλάδας.

Πηγή: alert.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις