ΛΑΡΙΣΑ

Τέλος για τα Κωνσταντίνεια 2018 στο Συκούριο

Έπεσε η αυλαία  των εορταστικών εκδηλώσεων  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2018 στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου μετα και την επιτυχημένη εκδήλωση που διόργανωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ με την Μουσική σχολή παιδικό τμήμα  και την φιλαρμονική του Δ. Τεμπών  χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία Συκουρίου (Μπάρος) με τίτλο
<< Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι >>  .  Πληθος κόσμου γονείς και μαθητές απόλαυσαν ενα δύωρο γεμάτο με μελωδίες μουσικά κομμάτια  της εποχής του  ‘60-‘70 .
Την έναρξη τις εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη που συνεγχάρει τους μαθητές της μουσικής σχολής καθως τον Διευθυντή και τους  καθηγητές για την άψογη δουλειά και έργο  που επιτελούν στην μουσική σχολή .
Ακόμη ενα μεγάλο μπράβο στο μαέστρο της φιλαρμονικής κ.Κώστα Ζωιτό για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας ,οι αντιδήμαρχοι κ.Ιωάννης Αργυρίου ,Κώστας Τσεργάς,ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο δήμο κ.Γεώργιος Μανώλης,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας,Κώστας Νταφούλης, Παναγιώτης ΓΚατζόγιας,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και να αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,μέλη τοπικών συμβουλίων,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις