ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στη φυλακή 39χρονος για τη ληστεία της Τερψιθέας

Στις Φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Λάρισας οδηγήθηκε χθες 39χρονος Βούλγαρος υπήκοος κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στη ληστεία ζευγαριού στην Τερψιθέα, την 31η Ιανουαρίου του 2016.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας κατέληξαν στους πέντε ληστές, τρεις εκ των οποίων (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ταυτοποιήθηκαν.

Ειδικότερα, όπως είχε ανακοινώσει η αστυνομία, τρεις από τους πέντε δράστες της ληστείας τυγχάνουν Βούλγαροι και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 43 και 38 ετών, καθώς και μία 46χρονη, οι οποίοι το βράδυ της (31-01-2016), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν αρχικά 51χρονη και στη συνέχεια τον 62χρονο, σύζυγό της, τη στιγμή που εισέρχονταν διαδοχικά στην οικία τους.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος τους αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες αφαίρεσαν επίσης το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο της 51χρονης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις