ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Πώς να περάσετε τέλεια το τριήμερο χωρίς τσακωμούς

Δεν έχει σημασία αν σκοπεύετε να μείνετε στην πόλη ή αν έχετε οργανώσει μία μίνι απόδραση σε ένα ήσυχο νησάκι. Το παν είναι η παρέα και πόσο καλά περνάτε μαζί. Αν ανήκετε σε αυτά τα ζευγάρια που δεν καυγαδίζουν συχνά, σημαίνει ότι έχετε βρει τρόπους για να επικοινωνείτε και δεν δυσκολεύετε τόσο ο ένας τη ζωή του άλλου. Μπορεί όμως και να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ζευγαριών, που αν και ερωτευμένοι, αδυνατείτε να περάσετε μία ήσυχη μέρα χωρίς παρεξηγήσεις, κόντρες κι ανασφάλειες. Φρόντισε να περάσεις καλά το τριήμερο που έρχεται ακολουθώντας πιστά τα παρακάτω βήματα:

  • Αγόρασε κάτι για σένα. Στην προσπάθεια να ικανοποιήσεις τους πάντες, κάπου στην πορεία ξέχασες τον εαυτό σου. Ταύτισε το ταξίδι ή την ξεκούραση με την αγορά ενός κατακόκκινου κραγιόν ή ενός φορέματος που έχεις βάλει στο μάτι τόσο καιρό. Ήδη έχεις κάνει μία καλή αρχή.
  • Φτιάξε ένα στικάκι με τα αγαπημένα σας τραγούδια για το αυτοκίνητο και προς Θεού, μην βάλεις μπαλάντες που είναι ‘τόσο ΤΕΛΕΙΕΣ για γάμο’.
  • Μηδένισε τις προσδοκίες σου. Είτε πηγαίνεις για πρώτη φορά στη Μήλο με τον αγαπημένο σου, είτε θα πας στο εξοχικό του με άλλους συγγενείς, μην δημιουργείς σενάρια στο μυαλό σου για το πόσο καλά ή κακά θα περάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί κάτι και όσο το φορτώνεις με προσδοκίες, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να χαλαρώσεις.
  • Θυμηθείτε το σεξ του πρώτου καιρού. Αν όχι τώρα, πότε; Οι καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος μειώνουν την ερωτική διάθεση αλλά γι αυτό υπάρχουν οι αργίες και οι διακοπές. Δοκιμάστε μία νέα φαντασίωση που ξέρεις ότι μάλλον θα αρέσει και στους δύο και αφήστε τα σεντόνια να ‘πάρουν φωτιά’. Εντάξει, αν πάτε στο εξοχικό των γονιών του, δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά εδώ μπαίνει ένα άλλο στοιχείο. Το αφροδισιακό του παράνομου ή μουγκού σεξ.
  • Άσε την γκρίνια πίσω. Εδώ δεν ανέχονται οι συνάδελφοι την γκρίνια σου και γυρίζουν τα μάτια προς τα πάνω κάθε φορά που μιλάς. Πιστεύεις ότι είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινάς ένα ερωτικό ταξιδάκι με ‘ Καλά, γιατί δεν έπλυνες το αυτοκίνητο’; Ή ‘δεν έχω καμία όρεξη να πάω κάπου όπου θα πρέπει να μαγειρεύω και να πλένω τα ρούχα μου’. Θα την βρεις την άκρη όταν έρθει η ώρα. Ας μην γεμίζουμε με τοξίνες άγχους χωρίς λόγο.
  • Αφιερώστε χρόνο στην επικοινωνία σας. Δεν εννοούμε να του πεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι κάνατε όλη μέρα στη γραφεία. Συζητήστε κάτι που σας απασχολεί και εκφράστε ήρεμα και χαλαρά αυτά που σε προβληματίζουν σε σχέση με τον καλό σου.

Γενικότερα, η μόνη συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις πραγματικά είναι να πηγαίνεις με τη ροή των πραγμάτων και να μην πιέζεις τίποτα. Η μόνη πιθανότητα να περάσεις καλά, είτε μόνη είτε με το σύντροφό σου, είτε με φίλους, είναι να αδειάσεις το μυαλό σου και να αφεθείς σε ό,τι έχει να σου προσφέρει μία απόδραση ή η χαλάρωση στην πόλη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις