ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φιλανθρωπικό Gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Metropol το φιλανθρωπικό Gala του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας. Κύριος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο προπρόεδρος Κραχτόπουλος Γεώργιος με θέμα «Ο πρώτος ροταριανός όμιλος».

Ακολούθησε μουσική βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο εισερχόμενος Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας  Ασπασίδης Θεόδωρος, ο Βοηθός Διοικητή Στέλιαρος Κων/νος, ο εισερχόμενος Πρόεδρος Ζαχαρακόπουλος Αντώνης, ο προπρόεδρος Αγιώτης Απόστολος και το μέλος Κυριάκος Παπαγεωργίου από το Ροταριανό Όμιλο Βόλου, η Γραμματέας Αποστολίδου Τέση από το Ροταριανό Όμιλο Τρικάλων, ο καθηγητής Γναθοχειρουργικής ΑΠΘ Δαλαμπύρας Στέλιος  και μέλος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»,ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας Μαγρίζος Μώρις, οι επιχειρηματίες Τσουμάνης Ζήσης και Σταυράκης Θεόδωρος καθώς και πλήθος φίλων του Ομίλου.

Το φιλανθρωπικό μας Gala στήριξαν με τις ευγενικές χορηγίες τους : το Οινοποιείο  Σταυράκη που προσέφερε τα κρασιά της βραδιάς, το ζαχαροπλαστείο 1+1 Μπουλογιώργος που προσέφερε τα γλυκά, το ανθοπωλείο Κουκουράβα που με την όμορφη σύνθεσή του στόλισε το τραπέζι των επισήμων και τον καλλιτέχνη Παπαστεργίου Μάριο που μας διέθεσε τα έργα του και ομόρφυνε το χώρο μας δίνοντας μια διαφορετική νότα με τις δημιουργίες του. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις ανθρωπιστικές δράσεις του Ομίλου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις