Παρασκήνιο

Θεωρίες συνωμοσίας για Σκουρλέτη και Αγοραστό!

Συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη, να καλέσει στην σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς άρχοντες του νομού, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχείο της πόλης, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Παπαδημόπουλο, κι αυτό λόγω της παρουσίας του ίδιου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Αγοραστού.

Συνεργάτες του υπουργού Εσωτερικών, μιλώντας στο onlarissa.gr, υποστήριξαν πως «αυτή είναι η συνηθισμένη τακτική που ακολουθεί ο κ. Σκουρλέτης επισκεπτόμενος τους νομούς της χώρας». Άλλωστε, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, «το ίδιο συνέβη στα Τρίκαλα ή στην Άρτα, καθώς και σε άλλες πόλεις, όπου ο υπουργός μετέβη για να παρουσιάσει την στρατηγική του υπουργείου του για την Αυτοδιοίκηση».

Αυτό που πληροφορούμαι, επίσης, είναι πως ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας θα παραστεί στην σύσκεψη με τον υπουργό και τους δημάρχους του νομού, καταθέτοντας τις ενστάσεις του για τις επιχειρούμενες αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας μελετήσει το σχέδιο νόμου.
«Άνθρακες», λοιπόν ο θησαυρός για όσους «είδαν» δάχτυλο Σκουρλέτη στις σχέσεις Αγοραστού – Παπαδημόπουλου. Εκτός φυσικά, αν προκύψουν τίποτα… απρόοπτα στην σύσκεψη.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις