ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης – Επισκέφθηκε δημαρχείο και ΟΚΑΝΑ (φωτό)

Στη Λάρισα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του. Ο κ. Σκουρλέτης πραγματοποίησε ολιγόλεπτη επίσκεψη στο δημαρχείο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, ενώ αργότερα παρέστη στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κέντρου Πρόληψης – ΟΚΑΝΑ Λάρισας, για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Πρόληψης Ναρκωτικών Pompidou 2018, που απονέμει το Συμβούλιο της Ευρώπης.

«Αυτού του είδους η δουλειά στέλνει πολλαπλό μήνυμα και ανοίγει δρόμους. Εύχομαι ειλικρινά η υποψηφιότητά σας να ευοδωθεί, να κερδίσετε το τιμητικό βραβείο, διότι αυτό θα δώσει ώθηση στη δική σας δουλειά, αλλά θα αποτελέσει και παράδειγμα» σημείωσε μεταξύ άλλων το κυβερνητικό στέλεχος.

Αργότερα θα επισκεφθεί και θα μιλήσει στη ΔΕΥΑΛ με αντικείμενο τον νέο νόμο για τις ΔΕΥΑ και μετά θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας.

Στις 8 το απόγευμα θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Divani» με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις & η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση».

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Σιμόνα Ιόβτσεβα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις