Παρασκήνιο

Η Ρένα, ο Μάνθος και οι… δώδεκα ψήφοι του Μπέου!

Μετά τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Παναγιώτη Νταή και το πολιτικό «ξεμάλλιασμα» εντός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένας Καραλαριώτου, συνέχεια στην αντιπαράθεση έδωσε χθες ο Μάνθος Σαρρής από τη «Συμπαράταξη».

Με «έννομο συμφέρον» βέβαια αυτή τη φορά, ελέω της αναφοράς της κ. Καραλαριώτου περί ανάρτησης από τον κ. Σαρρή στα social media, η οποία φέρεται να αναφέρει ότι «όποιος είναι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι ολιγάρχες ή λαμόγια». Μάλιστα, η αυτοδιοικητικός είχε σχολιάσει απευθυνόμενοι στους ΠΑΣΟΚογενείς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας: «Τώρα δε ξέρω πως αισθάνεστε εσείς του ΠΑΣΟΚ που είστε στη “Συμπαράταξη”, είναι ένα θέμα…”

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του astra, ο κ. Σαρρής διέψευσε ότι έχει κάνει τέτοια ανάρτηση, ενώ απέδωσε την επίθεση που δέχθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του πως «η κ. Καραλαριώτου είναι εκεί που είναι στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων με τις 12 ψήφους του Μπέου». Έκανε λόγω δε για «ύπουλα παιχνίδια της κ. Καραλαριώτου» για να διερωτηθεί: «Με την ιστορία που έχω στη Συμπαράταξη, να θεωρώ εγώ λαμόγια τον Σούλτη και τους άλλους που φτιάξαμε τη Συμπαράταξη;»

«Λοκαρισμένη» μονίμως στο στόχαστρο επιφανών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων. Προφανώς γιατί άπαντες στην απέραντη όχθη της «Συμπαράταξης» προεξοφλούν πως το παιχνίδι στις επόμενες εκλογές θα παιχτεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις