Life & Style

Η αντίδραση του TUS στα αιχμηρά σχόλια κυπριακής εκπομπής! (βίντεο)

Kαίνουργιο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Tus μαζί με τον Johnny Black με τίτλο: «Τουρκάλες», προκαλώντας σάλο και στην Κύπρο!

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ κατάφερε να προκάλεσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια με το στίχο του που αναφέρεται στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, καθώς αρκετοί το χαρακτήρισαν χυδαίο, προσβλητικό και με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Ο επίμαχος στίχος «παίζει» στο 03:50» και αναφέρει τα εξής:

«Στα κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα
κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα.
Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες,
να διώξετε τους Τούρκους, να μείνουν οι Τουρκάλες»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το video clip του τραγουδιού:

Μεταξύ των κυπριακών εκπομπών που ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο του τραγουδιού ήταν και το «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου, ασκώντας εξίσου αυστηρή κριτική.

Μετά το τέλος της χθεσινής (23/5) εκπομπής, ο Χάρης Παπαθεοχάρους επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Tus προκειμένου να λάβει κάποια απαντήση σε διάφορα ερωτήματα που επιθυμούσε να κάνει στον τραγουδιστή σχετικά με το παραπάνω θέμα.

«Μου είπε να του στείλω ένα mail με τις ερωτήσεις μας και θα μας ετοίμαζαν ένα βιντεάκι και θα μας το έστελναν πίσω με την απάντηση, για να το παίξουμε και να το προβάλουμε μετά στην εκπομπή. Σήμερα λοιπόν το πρωί, μία φίλη στο instagram μας έστειλε αυτό…», δίνοντας πάσα στην εκπομπή για να παίξει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο TUS μέσα από το instastory του ανάρτησε ένα απόσπασμα από το «Με αγάπη Χριστιάνα», στο οποίο οι συνεργάτες της εκπομπής σχολίαζαν αρνητικά το περιεχόμενο του τραγουδιού του, με τον ίδιο να γράφει παράλληλα: «Όταν μια μέρα πριν κοροϊδεύουν τα κομμάτια σου και μια μέρα μετά σε παρακαλάνε για συνέντευξη».

Μετά την προβολή του παραπάνω βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε η αλήθεια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, επειδή μας απάντησε ο TUS, άσχετο αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την απάντηση που έχει δώσει και με όλο αυτό, ήμασταν αιχμηροί σε αυτό που είπαμε το σχόλιο, γιατί ο καθένας έχει την άποψή του».

Από την πλευρά του ο Χάρης Παπαθεοχάρους εξήγησε, πως η ομάδα του TUS τελικά απάντησε στο mail του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου είπανε ότι είδαμε την εκπομπή, ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά δεν…», με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να ξεκαθάριζει πως: «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν παρακάλια για συνέντευξη αυτά, απλά εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορεί να ήθελε, επειδή έχει γίνει μεγάλος ντόρος να δώσει μία απάντηση για το τραγούδι γιατί αναφέρεται στις Τουρκάλες και θα λύσω το Κυπριακό και όλα αυτά. Αυτόν ήταν, από εκεί και πέρα εννοείται ότι και ο άνθρωπος, όπως εμείς έχουμε δικαίωμα της δικής μας κρίσης για το τραγούδι, έχει δικαίωμα και ο ίδιος να μην του άρεσαν τα σχόλια και να ήθελε να απαντήσει».

Κλείνοντας το θέμα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως από τη στιγμή που ο TUS απάντησε δημόσια σε αυτό που του ζήτησαν και συγκεκριμένα μέσω του Instagram, καθαρά και μόνο για αυτόν το λόγο η εκπομπή του απαντά επίσης δημοσίως, αφήνοντας ανοικτή την πρότασή που του έγινε, πως όποτε εκείνος επιθυμεί να βγει και να μιλήσει, το «Με αγάπη Χριστιάνα» θα του δώσει το βήμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρόλα αυτά, εμείς με όλη μας την αγάπη, εννοείται αν θέλει να σχολιάσει κάτι, κανένα πρόβλημα και που μας εστόλισες δεν πειράζει, έχεις δικαίωμα να το κάνεις όπως είπαμε κι εμείς χθες τα δικά μας εδώ».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»:

Πηγή: newsit.com.cy

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις