ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3ος παγκόσμιος αγώνας αθλητικού χορού στο κλειστό γήπεδο του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Dans_ΕR και η Dance Force Team διοργανώνουν τον Παγκόσμιο Αγώνα Αθλητικού Χορού LARISSA DANCE OPEN 2018 (LDO 2018).

Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την  Παγκόσμια  Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (WDSF), ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας (EΧΟΕ).

Το γεγονός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου του ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου 2018.

Σκοπός και στόχος είναι η ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού χορού στην πόλη μας, η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας. Η Λάρισα θα μετατραπεί από κέντρο της Ελλάδας, σε κέντρο ολόκληρου του  χορευτικού κόσμου!

Δεκαπέντε κορυφαίοι Διεθνείς Κριτές παγκοσμίου φήμης  κρίνουν τον αγώνα. Αθλητές από 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου θα διαγωνιστούν αυτή τη χρονιά, ενώ το γήπεδο θα κατακλυστεί από 2.000 άτομα και πλέον!

Το Σάββατο 26 Μαΐου ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 9:30 το πρωί.  Η μέρα, όμως, κορυφώνεται στις 20:00, με το βραδινό GALA,όπου τα λαμπερά ζευγάρια του “DANCING WITH THE STARS”, Άννη Πανταζή – Richard Szilagyi και Ευριδίκη Βαλαβάνη – ΠαύλοςΜανογιαννάκης, θα μας απογειώσουν κατά την έναρξη, με ένα φαντασμαγορικό χορευτικό show!

Υπόσχονται να μεταδώσουν την glamorous ενέργεια του τηλεοπτικού πλατό και την αίγλη που προσδίδουν όλοι οι αστέρες, όταν βρίσκονται σε έναν χώρο!

Το πιο ζεστό χειροκρότημα, όμως, φυλάξτε το για τους τελικούς που θα ακολουθήσουν! Οι καλύτεροι της ημέρας θα παραδώσουν μαθήματα τεχνικής, έμπνευσης, ρυθμού, ζωντάνιας και  λάμψης  αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο χορός είναι το ανώτερο είδος αθλητισμού.

Η βραδιά θα κλείσει με τις απονομές των επιτυχόντων, που θα συνοδευτούν από πλούσια δώρα.

Την Κυριακή, ο αγώνας ξεκινά στις 10:30 π.μ., όπου διαγωνιζόμενοι σε διάφορα είδη χορού (hip-hop, bellydance, contemporary, modern κ.ά), θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας σε όλους εσάς ένα μοναδικό θέαμα!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις