Το βιβλιοπωλείο “πολύχρωμο” ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Λαρισαίων

Δημοσιεύθηκε στις: 23 Μάϊου 2018, 16:29

Σημαντική ποσότητα παιχνιδιών  και γραφικής ύλης  προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο ” ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ” ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου  για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου κ. Δήμητρα  και Μαριλένα  Σίσκου ενίσχυσαν για άλλη μια φορά  την προσπάθεια αυτή ώστε να δοθούν παιχνίδια και γραφική ύλη  στα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών  του Δήμου Λαρισαίων ,χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020

και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως  αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια  αυτή  μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 241025587 , Μανωλάκη 9-11 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ