ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: Η κυβερνητική ασυλία έχει αποθρασύνει τον Ρουβικωνα

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την ευθεία απειλή από τον «Ρουβίκωνα» εναντίον του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η διαρκής και απαράδεκτη κυβερνητική ‘‘ασυλία’’ στον Ρουβίκωνα τον αποθράσυνε σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να απειλεί ευθέως ακόμη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν ο κατ΄ επίφασιν υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκαλεί τις ομάδες των τραμπούκων που σπάνε, τρομοκρατούν και κτυπούν ως ‘‘συλλογικότητες’’, όταν τους χαϊδεύει αποκαλώντας τους ‘‘ιδεολογικά νήπια’’, όταν τις βίαιες ενέργειές τους τις βαπτίζει ‘‘ακτιβισμό’’ τους δίνει το πράσινο φως για να συνεχίσουν ακάθεκτοι το σκοτεινό τους έργο. Το αστείο, όμως, τελείωσε.

Η κυβέρνηση, τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, οφείλει να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για να βάλει τέλος στη δράση των μελών μιας ομάδας που υπονομεύει κάθε δημοκρατική αρχή και ελευθερία. Κάθε δικαιολογία για αναβολή της ανάληψης δράσης εκ μέρους του αρμόδιου υπουργείου θα συνιστά ευθεία κυβερνητική συνενοχή στις όποιες ενέργειες θα προβεί η εν λόγω περιθωριακή ομάδα και θα υποχρεωθεί να απολογηθεί γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις