ΛΑΡΙΣΑ

Ξηρομερίτης: Αδυναμία ή ανικανότητα της δημοτικής αρχής Καλογιάννη;

Δήλωση εξέδωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης, με αφορμή την έγκριση Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Λαρισαίων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “ξεδιπλώθηκε για μια ακόμη φορά ο μίτος της κακοδιαχείρισης  της  δημοτικής αρχής .Επί  4 συναπτά έτη η διαβούλευση στον δήμο Λαρισαίων ήταν το σύνθημα της διοίκησης  που τελικά οδήγησε σε τραγικές καθυστερήσεις και σήμερα ο αντιδήμαρχος κος Σούλτης  ασθμαίνοντας μας ανακοίνωσε ότι δεν προλαβαίνουμε την κινητικότητα και θα χαθούν θέσεις εργασίας και προσλήψεις στον Δήμο Λαρισαίων .Δυστυχώς ο κος Καλογιάννης τρέχει συνεχώς πίσω από το τρένο που έχασε όπως έπραξε και με την πολιτιστική πρωτεύουσα .

Το σημερινό όμως θέμα αποκάλυψε ουσιαστικά ένα ντόμινο ασυνεννοησίας ,μιας διοικητικής Βαβέλ μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής  .Ούτε οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης  δεν γνώριζαν εάν ψηφίζαμε για τροποποίηση ή εκ νέου έναν Νέο Οργανισμό Εσωτερικό της Υπηρεσίας και αυτό με ευθύνη όχι των συμβούλων  αλλά του επιτελείου  του Δημάρχου  . Μέχρι τελευταία στιγμή ο αντιδήμαρχος κουνούσε τα χαρτιά του και διευκρίνιζε ότι ψηφίζουμε τροποποιήσεις και όχι Νέο Εσωτερικό Κανονισμό .

Επί του πρακτέου  η δημοτική αρχή πήρε πίσω τον προηγούμενο κανονισμό:

-Έναν οργανισμό που τον μελετούσαν 4 ολόκληρα χρόνια .

– Έναν οργανισμό που τον ανέθεσαν σε ιδιώτη (ώστε να μην έχει λάθη  ) με αμοιβή 24.οοο ευρώ   και τελικά είχε πολλά και σημαντικά λάθη .

– Έναν κανονισμό που μετά από όλα αυτά τον απέρριψε   η αποκεντρωμένη διοίκηση .

Όταν μετά από 4 χρόνια προσπαθειών  της  δημοτικής αρχής καταλήγουν σε ένα τέτοιο ναυάγιο τότε πραγματικά μπορείς να αντιληφθείς και ως δημότης ποιό είναι  το έργο της 4 ετίας και για ποιο λόγο τον τελευταίο χρόνο της 5 ετίας  προεκλογικά «πέφτει» άσφαλτος στο κέντρο !”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις