Ξηρομερίτης: Αδυναμία ή ανικανότητα της δημοτικής αρχής Καλογιάννη;

Δημοσιεύθηκε στις: 22 Μάϊου 2018, 21:46

Δήλωση εξέδωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης, με αφορμή την έγκριση Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Λαρισαίων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “ξεδιπλώθηκε για μια ακόμη φορά ο μίτος της κακοδιαχείρισης  της  δημοτικής αρχής .Επί  4 συναπτά έτη η διαβούλευση στον δήμο Λαρισαίων ήταν το σύνθημα της διοίκησης  που τελικά οδήγησε σε τραγικές καθυστερήσεις και σήμερα ο αντιδήμαρχος κος Σούλτης  ασθμαίνοντας μας ανακοίνωσε ότι δεν προλαβαίνουμε την κινητικότητα και θα χαθούν θέσεις εργασίας και προσλήψεις στον Δήμο Λαρισαίων .Δυστυχώς ο κος Καλογιάννης τρέχει συνεχώς πίσω από το τρένο που έχασε όπως έπραξε και με την πολιτιστική πρωτεύουσα .

Το σημερινό όμως θέμα αποκάλυψε ουσιαστικά ένα ντόμινο ασυνεννοησίας ,μιας διοικητικής Βαβέλ μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής  .Ούτε οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης  δεν γνώριζαν εάν ψηφίζαμε για τροποποίηση ή εκ νέου έναν Νέο Οργανισμό Εσωτερικό της Υπηρεσίας και αυτό με ευθύνη όχι των συμβούλων  αλλά του επιτελείου  του Δημάρχου  . Μέχρι τελευταία στιγμή ο αντιδήμαρχος κουνούσε τα χαρτιά του και διευκρίνιζε ότι ψηφίζουμε τροποποιήσεις και όχι Νέο Εσωτερικό Κανονισμό .

Επί του πρακτέου  η δημοτική αρχή πήρε πίσω τον προηγούμενο κανονισμό:

-Έναν οργανισμό που τον μελετούσαν 4 ολόκληρα χρόνια .

– Έναν οργανισμό που τον ανέθεσαν σε ιδιώτη (ώστε να μην έχει λάθη  ) με αμοιβή 24.οοο ευρώ   και τελικά είχε πολλά και σημαντικά λάθη .

– Έναν κανονισμό που μετά από όλα αυτά τον απέρριψε   η αποκεντρωμένη διοίκηση .

Όταν μετά από 4 χρόνια προσπαθειών  της  δημοτικής αρχής καταλήγουν σε ένα τέτοιο ναυάγιο τότε πραγματικά μπορείς να αντιληφθείς και ως δημότης ποιό είναι  το έργο της 4 ετίας και για ποιο λόγο τον τελευταίο χρόνο της 5 ετίας  προεκλογικά «πέφτει» άσφαλτος στο κέντρο !”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ