ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το χρονικό του άγριου φονικού στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

Ένταση και καυγάδες στην οικογένεια, κατέληξαν σε οικογενειακή τραγωδία, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού.

Η 45χρονη Βάια Γκάνια εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ήταν μητέρα τριών παιδιών, 21 (έγγαμη), 14 (μαθήτρια Β΄ Γυμνασίου) και ενός 3χρονου αγοριού που είδε μπροστά στα αθώα του μάτια να πέφτει νεκρή η μητέρα του, από τα χέρια του πατέρα του. Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες στο trikalavoice.gr  ήταν σε διάσταση τις τελευταίες εβδομάδες με τον σύζυγό της, καθώς οι καυγάδες είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο πια.

Ο θύτης, ο 52χρονος Κ. Μπ., ο οποίος εργάζονταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών της περιοχής, φέρεται να έκανε μια τελευταία προσπάθεια επαναπροσέγγισης και ενώ εκκρεμούσαν δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους. Η 45χρονη φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι μόλις την Κυριακή, ένα 24ωρο πριν το άγριο φονικό. Έπεσε νεκρή, έπειτα από ακόμη έναν άγριο καυγά και πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στη κοιλιακή της χώρα, χθες το μεσημέρι.

Το παιδάκι πετάχτηκε έντρομο από το σπίτι φωνάζοντας «μαμά-μαμά», ενώ ο θύτης που φαινόταν να είναι στα χαμένα συνελήφθη λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι του άγριου φονικού, καθώς είχε ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Πηγή: trikalavooice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις