ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 32χρονος Λαρισαίος εργάτης

Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 32χρονος εργάτης, ο οποίος χθες τραυματίστηκε σοβαρότατα την ώρα που εργάζονταν σε εργοστάσιο προκατασκευών, στο 4ο χιλιόμετρο Λάρισας -Συκουρίου.

Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα κοπής με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί από τη μέση και κάτω.

Από χθες που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, οι γιατροί με αλλεπάλληλες επεμβάσεις προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ενδεικτική της κρισιμότητας της κατάστασης, είναι η δήλωση στο onlarissa.gr, στελέχους του Πανεπιστημιακού πως “πρόκειται για μία από τις πλέον σοβαρές περιπτώσεις που έχουν νοσηλευτεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα”.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με πρωτοβουλία και την στήριξη των Συνδικάτων Οικοδόμων, Μετάλλου Ν. Λάρισας και του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, οι εργαζόμενοι στην κατασκευαστική εταιρεία ΑΡΜΟΣ της Λάρισας, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη τετράωρη στάση εργασίας, με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του 32χρονου συναδέλφου τους χθες, αξιώνοντας να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής τους και να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας, για τα κέρδη της επιχείρησης.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις