ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Πρακτικές Συμβουλές” από την Άννα Ζαφειρίου -Τρώμε υγιεινά, ζούμε καλυτέρα

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνεργάτες, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Πρακτικές Συμβουλές”, της Άννας Ζαφειρίου, στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών της κ. Φανής Καράτζου.

Ένα βιβλίο με νόστιμες και υγιεινές συνταγές μαγειρικής, συμβουλές του τι να τρώμε για καλύτερη υγεία, σαν να έχουμε στο σπίτι μας ένα κλινικό διαιτολόγο.

Για το βιβλίο μίλησαν η κ. Βασιλική Καρατάσιου – Τσιώλη, φιλόλογος – λογοτέχνης και ψηφιδογράφος, η κ. Κωνσταντίνα Σδραβοπούλου, μηχανολόγος και λογοτέχνης, και η κ. Δήμητρα Μπαρδάνη, Πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ.

Η Άννα Ζαφειρίου γεννήθηκε στη Μελιτούπολη της Ουκρανίας και σπούδασε στην Πολιτιστική – Επιμορφωτική σχολή. Εργάστηκε στο Διεθνές πρόγραμμα “TEMPUS – PROJECT”, όπου τιμήθηκε από τον υπεύθυνο του προγράμματος, κ. Ούβε Τσάνκερ. Για τη δουλειά στο Σύλλογο των Ελλήνων της πόλης,  βραβεύτηκε 2 φορές από την Ομοσπονδία των Ελλήνων της Ουκρανίας, με το Τιμητικό Δίπλωμα “Για την προσωπική πολύτιμη συνεισφορά στην Αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ουκρανία”.

Μαριαλία Μαγιάκου

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις