ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μπέος: Ο Μπουτάρης έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο και ασχολούνται μαζί του

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο.

Επίσης, ο κ. Μπέος σε συνέντευξή του στο FOCUS FM, παρότι καταδίκασε κάθε μορφής βίας, τόνισε, σχετικά με την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο. Πάντως ο άντρας δεν κλαίει».

«Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη, για τους Πόντιους», πρόσθεσε ο κ,. Μπέος.

Σε ερώτηση γιατί το δημοτικό συμβούλιο ως σώμα, δεν ασχολήθηκε με το θέμα, όπως έκαναν ανάλογα δημοτικά συμβούλια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Είναι πάγια θέση μας σε ό,τι αφορά θέματα εκτός πόλης, να μην παίρνουμε θέση. Έχουμε τόσα προβλήματα στον Βόλο, δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τον κ. Μπουτάρη».

Πηγή: magnesianews.gr / focus fm

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις