ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάζεται η παιδική και εφηβική βιβλιοθήκη του δήμου Λαρισαίων

Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 7.00μ.μ. εγκαινιάζεται το νέο παιδικό- εφηβικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων θα βραβευτούν οι φορείς και οι Λαρισαίοι συγγραφείς της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, με τους οποίους συνεργάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη στεγάζεται στον τρίτο όροφο στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας και διαθέτει πλούσια συλλογή: παιδικών – εφηβικών βιβλίων λογοτεχνίας, γνώσεων, πληροφοριακά, κόμικς, ξενόγλωσσα, επιτραπέζιων παιχνιδιών και ταινιών DVD.  Στο χώρο της βιβλιοθήκης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις για παιδιά και εφήβους καθώς επίσης λειτουργεί και Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης.  Η βιβλιοθήκη είναι μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59, 41222, τηλ:2410671173, e-mail: vivliodimos@hotmail.gr, ιστοσελίδα facebook @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα & Πέμπτη 2.00μ.μ. – 8.00 μ.μ. Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 8.00π.μ. – 2.00μ.μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις